Zee van Tijd

Holwerd

Hotel-restaurant Zee van Tijd is gelegen in het dorpje Holwerd, daar waar de veerboot naar Ameland vertrekt.

Ons hotel heeft zeven luxe suites - verdeeld over de eerste en de tweede etage, alleen per trap bereikbaar - de kamers zijn van alle gemakken voorzien en elke suite heeft zijn eigen unieke inrichting. De bedden beschikken over een royaal tweepersoons bed, met een tweepersoons dekbed. 

Hotel
Het inchecken kan vanaf 15.00u tot 22.00u. Mocht je later dan 22.00u arriveren dan zorgen wij er voor dat de sleutel in de brievenbus (op de veranda) voor je klaar ligt. Hier hangt een envelop bij met duidelijk je naam er op. In deze envelop vind je de route naar de kamer en alle relevante informatie voor je verblijf bij Zee van Tijd. In de brief vind je ook een telefoonnummer wat 24/7 te bereiken is.

Restaurant
Op vrijdag, zaterdag en zondag kookt Rob een driegangenmenu met seizoens-, en streekproducten. De prijs voor een drie gangenmenu is € 35,00 per persoon. De gerechten zijn ook los te bestellen en er is keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Reserveren kan tot 14.00u op de dag zelf dan houdt Rob rekening met diëten, allergieën en verdere menuwensen.

Sustainable entrepreneur

At Zee van Tijd, sustainability is of great importance!

 • Biodiversiteit versterken

  Verschillende soorten planten op het terras.

 • Gebruik van materialen

  Wij gebruiken geen disposables en in het restaurant porselein, suikerpotten en kannetjes melk ipv kleine monoverpakkingen. We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten in het restaurant: aardappelen (patat) van de aardappelboer, lokaal vlees (Menno Hoekstra) en vis (Metz Vishandel)

 • Versterken gezondheid en welzijn

  We werken met schoonmaakmiddelen Ozon - op aanraden van GreenKey

 • Versterken van maatschappij en cultuur

  Wij werken veel samen met lokale producten en lokale ondernemers.

Afstand tot jouw locatie:

Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.