Wadloopavonturen

Wehe-den Hoorn

Wadloopavonturen organiseert unieke Wad(loop)belevingen. Wadlopen is letterlijk over de bodem van de Waddenzee lopen. Dit kan alleen rond het tijdstip van laagwater. Een unieke ervaring voor elke natuurliefhebber of avonturier!

Mijn naam is Peter Rozema en ben sinds 2009 wadloopgids. Mijn liefde voor wadlopen is al op jonge leeftijd ontstaan. Ik ben geboren aan de dijk van de Groninger kust. Als geboren en getogen kustbewoner ben ik opgegroeid in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ik maak je graag deelgenoot van de weidsheid, het licht, de stilte en het altijd stromende water van één van de laatste ongerepte natuurgebieden van Nederland.
Wadlopen is een echt avontuur. Het is altijd een uitdaging om een geul door te steken met sterk stromend water of door een slikveld heen te banjeren. Een tocht over zandplaten die begrensd worden door water is prachtig. Elke tocht over het wad is bijzonder. De uitdaging van een nachttocht met de prachtige opkomende zon of een tocht die eindigt in het donker. De ongerepte natuur maakt het altijd weer een uitdaging.
Mijn passie voor wadlopen en de natuur deel ik graag. Daarom ben ik ook gestart met wadloopavonturen. Ik neem je graag mee op avontuur en laat jou het wad ervaren in al zijn aspecten. Graag denk ik met jullie mee voor een wad(loop)avontuur op maat. Denk hierbij aan het inhuren van een schip. Wadlopen vanaf het eiland Schiermonnikoog behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50 (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Wadloopavonturen

Mernaweg 38
9964AS Wehe-den Hoorn
Plan your route

from your location

wadloopavonturen


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.