De Kolk Midwolda

Midwolda

Twee commerciële visvijvers met eetcafé en terras. Arrangementen voor verjaardags- en familiefeesten, verenigingen, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

In het centrum van Midwolda vindt u onze Oldambtster boerderij. Achter deze boerderij bevinden zich visvijvers, een eetcafé en terras. U kunt bij ons komen vissen op forel of kom steur of karper vangen in de Catch & Releasevijver. In de forelvijver wordt een mix van zalm- en regenboogforel uitgezet. Soms zetten we ook goudforel of Saibling uit. We hebben in de belevingsvijver op het moment Siberische steuren en sinds eind 2022 zwemmen er ook een mooi aantal spiegel- en schubkarpers rond. 

In het logo staat: Vissen & Meer. Je kunt dus meer dan alleen vissen. Er is een bijbehorend eetcafé en terras, waar de vissers een hapje en drankje kunnen nuttigen, maar ook de niet-vissers zijn van harte welkom. Je kunt er terecht voor een patatje en een snack, een gehaktbal uit de jus, een belegd broodje of iets lekkers voor bij de koffie. Uiteraard kan de forel op de menukaart niet ontbreken: gerookt of uit de oven, met patat en salade of op een broodje. 
Er zijn verschillende arrangementen voor feesten en partijen. Op de website staan een aantal mogelijkheden. Zijn er specifieke wensen dan is er veel bespreekbaar.

Prijsinformatie:
Vanaf € 3,- (regulier)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find De Kolk Midwolda

De Kolk Midwolda
Hoofdweg 191
9681 AE Midwolda
Plan your route

from your location

De Kolk Midwolda


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.