SchierGeluk

Schiermonnikoog

Het huis, Schier Geluk aan Zandpad 2, is uniek gelegen op een duin, aan de rand van het dorp. Dit moderne en sfeervolle huis is in het voorjaar van 2018 geheel gemoderniseerd en is geschikt voor max.10 personen (plus een baby).

Het huis, Schier Geluk aan Zandpad 2, is uniek gelegen op een duin, aan de rand van het dorp. Dit moderne en sfeervolle huis is in het voorjaar van 2018 geheel gemoderniseerd en is geschikt voor max.10 personen (plus een baby). Honden/huisdieren zijn niet toegestaan. Het ruime huis heeft 3 verdiepingen en is geheel nieuw van binnen, op alle verdiepingen tegelvloeren met vloerverwarming, 3 nieuwe badkamers, nieuwe keuken en extra kitchenette in de woonkamer. De gehele inrichting van Schier Geluk is nieuw, modern en comfortabel.

Wilt u met uw (klein)kinderen, vrienden of familie genieten van een vakantieweek of weekend op het prachtige Schiermonnikoog, dan zal Schier Geluk uw verwachtingen overtreffen. Het huis ligt vrij met veel privacy, met een grote omheinde tuin rondom en heeft een fantastisch uitzicht. Winkels en restaurants zijn op loopafstand, een fietsenverhuur is om de hoek. Zowel in de zomer als in de winter is het goed toeven in vakantievilla Schier Geluk! 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find SchierGeluk

SchierGeluk
Zandpad 2
9166 NM Schiermonnikoog
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.