Huisje 1794

Schiermonnikoog

Huisje 1794 is een uniek monumentaal eilanderhuisje voor 4 personen. Gelegen aan één van de meest authentieke streken in het dorp Schiermonnikoog, de Langestreek.

Huisje 1794 is een uniek monumentaal eilanderhuisje voor 4 personen. Gelegen aan één van de meest authentieke streken in het dorp Schiermonnikoog, de Langestreek.  Door zijn ligging op het zuiden is het huis erg licht van binnen wat meteen een gevoel van thuiskomen geeft. Het terras op het zuiden zorgt voor het echte vakantiegevoel, waar u na een dag buiten heerlijk kunt vertoeven. De duinen, het strand en het wad zijn, door de centrale ligging van het huisje, allemaal binnen loop- en fietsafstand.

De knusse woonkamer heeft mooie oude bewaarde geheimen, zoals een bedstede, een robuust houten balken plafond, authentieke tegeltjes op de muur en een echte Engelse openhaard. Dit gecombineerd met de luxe van deze tijd, een TV, een dvd-/cd –speler en WIFI zorgen voor een onbezorgde vakantie.

Kom een weekje genieten op Schiermonnikoog!

Mocht u aan het einde van uw vakantie geen zin hebben in de eindschoonmaak van het huisje dan kunt u dit laten doen voor €50,- ( in 2020 € 55,-). Zou u dit dan willen aangeven bij uw reservering. Bedlinnen zijn helaas niet aanwezig. Dit kunt u zelf meenemen of huren bij de linnenverhuur op Schiermonnikoog. Zij bezorgen dit dan bij u bij het huisje.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Huisje 1794

Huisje 1794
Langestreek 40
9166 LC Schiermonnikoog
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.