Cultuurerf Andledon

Den Andel

Andledon is de met Waddengoud bekroond culturele hotspot van het Hogeland die wekelijks een voorstelling organiseert. Een flyer met de komende activiteiten ligt voor je klaar. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk, kijk vooral even rond op het terrein.

Start- en eindpunt is Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel. Hier kun je de auto parkeren en alvorens je van start gaat eventueel wat drinken, naar de wc gaan et cetera. Andledon is de met Waddengoud bekroond culturele hotspot van het Hogeland die wekelijks een voorstelling organiseert. Een flyer met de komende activiteiten ligt voor je klaar. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk, kijk vooral even rond op het terrein.

De naam van het erf en het bedrijf komt voor het eerst voor in een document uit circa 900 na Christus. Het betekent zoveel als de 'plaats bij het kweldergras'. Welkom dus aan het Wad!

Accommodaties
Ophet cultuurerf kun je ook overnachten in een tiny house willen overnachten. Het Lauwersmeergebied, de boot naar Schiermonnikoog en de stad Groningen zijn slechts een half uurtje bij Andledon vandaan! Ze verhuren twee huisjes: het Hyacinth House en The Rose, te boeken via AirBnB. Beide huisjes zijn vrij gelegen op het terrein van Andledon, met veel privacy en een ruime tuin. De hond is van harte welkom!

(deze locatie hoort tevens bij de wandelroute Foodwalk Tussen Den Andel en Warffum. De route is mede mogelijk gemaakt door kruidenvakvrouw Jenny de Groot van Gaia Kruiden.)

Afstand tot jouw locatie:

Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.