Tesselaar Familiebrouwerij Diks

Den Burg

In het hart van het prachtige Waddeneiland Texel tref je het authentieke dorpje Den Burg. Op loopafstand van de dorpskern bevindt zich de enige familiebrouwerij die Texel rijk is, Tesselaar Familiebrouwerij Diks.

In het hart van het prachtige Waddeneiland Texel tref je het authentieke dorpje Den Burg. Op loopafstand van de dorpskern bevindt zich de enige familiebrouwerij die Texel rijk is, Tesselaar Familiebrouwerij Diks. In ons prachtige koperen brouwhuis maken wij met liefde hét Bier van Texel.

Uiteraard laten wij je graag zien hoe! We geven je een uniek kijkje achter de schermen! Tijdens de rondleiding nemen wij je mee in de wereld van het bierbrouwen, een spannend verhaal over 22 jaar bierbrouwen op Texel en een ondernemende dochter, broers en echtgenoot die meedoen en de bouw van één van Nederlands mooiste brouwinstallaties. Zie, Ruik, Proef en geniet van het leven in onze bierbrouwerij op Texel. Tijdens de rondleiding krijg je een proeverij van 3 verschillende bieren in proefglaasjes. De rondleiding sluit af in ons winkeltje waar je (mocht je dat willen) nog iets lekkers voor thuis mee kunt nemen.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Tesselaar Familiebrouwerij Diks

Spinbaan 11
Den Burg
Plan your route

from your location

Rondleiding reserveren via


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.