Smit Sport & Schoenen

Delfzijl

Smit Sport & Schoenen is al 65 jaar een begrip in de gemeente Eemsdelta! Als allround sportzaak en onze ruime keuze aan comfort schoenen hebben wij een hele functionele winkel en voor ieder wat wils. Nieuwsgierig? Kom dan eens gezellig bij ons kijken

Smit Sport
Smit Sport werd in 1957 opgericht en begon ooit aan de Oude Schans. Na nog een verhuizing naar de Markstraat, vestigde Smit Sport zich aan de Willemstraat, waar de winkel meer dan 50 jaar heeft gezeten. Het afgelopen voorjaar is Smit Sport weer verhuist, om plaats te maken voor het “wonen met een Plus” project van de gemeente. Dit ging niet zonder slag of stoot, maar nu is het nieuwe pand sinds april aan de landstraat 44 geopend. 
De nieuwe zaak heeft een winkeloppervlakte van 400 vierkante meter en is compact en overzichtelijk. De winkel heeft een sportieve, strakke huisstijl gekregen en het nieuwe logo prijkt trots aan de gevel. De eigenaren Henk en Gea Smit zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat, een waar geluksmoment.

Collectie
Naast een nieuwe winkel heeft Smitsport nu ook nieuwe merken op schoenen en kleding gebied, voornamelijk op het wandel en outdoor segment. De overige collectie is zoals je van Smit Sport gewend bent; sneakers, voetbal, hockey, tennis, running, fitness, functionele, sportkleding en comfort schoenen.

 & Schoenen
Om te kunnen voldoen aan een steeds groter groeiende behoefte heeft Smit Sport nu ook Comfort schoenen in het assortiment opgenomen. Nu denkt je misschien bij comfortschoenen dat het ouderwetse en stijve schoenen zijn, maar dat is niet meer zo. De hedendaagse comfortschoen heeft een moderne uitstraling en zijn goed te combineren met sportieve en nette kledingstijlen. Veel comfortschoenen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, omdat ze de voeten goed corrigeren en optimale steun bieden. Deze makkelijke schoenen zijn ideaal bij moeilijke of pijnlijke voeten en hebben bijna allemaal een uitneembaar voetbed, waardoor ze te dragen zijn met steunzolen.
Een groot deel van het assortiment comfortschoenen zijn zowel in een reguliere als in een brede leest verkrijgbaar. Door het uiteenlopende assortiment en de Feetbox (voetscan) kan bijna altijd een passend paar worden geleverd. Daarnaast komt 1x per maand Stel Orthopedie in de winkel, voor het geven van gespecialiseerd advies. 

“Wij zien zoveel mensen langskomen die klachten of problemen hebben met hun voeten, het is dan ook heerlijk om te zien hoe die mensen geholpen worden d.m.v. goede correctie- en of steunzolen in combinatie met goede schoenen.”

Smit Sport & Schoenen mag bogen op jarenlange ervaring en dat zie je terug. Goede service, kennis van zaken en duidelijk en eerlijk advies. Een ruime collectie aan diverse sportartikelen en -kleding. Zeker de moeite waard om te bezoeken en jouw sport-/ outdoor garderobe op te frissen en aan te vullen.

Kom gauw een langs op Landstraat 44 in Delfzijl!


“Altijd fantastische service. Super dat ze precies weten wat je smaak is.” 

“Er wordt altijd fijn mee gedacht, de hele familie Smit heeft zeker verstand van zaken. Ontzettend bedankt voor de altijd top service!”

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Smit Sport & Schoenen

Smit Sport & Schoenen
Landstraat 44
9934 BM Delfzijl
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.