Vakantieboerderij Lalleweer

Borgsweer

Deze prachtige monumentale boerderij wordt sinds juni 2021 verhuurd aan mensen die van ruimte en een agrarische beleving houden op het Groningse platteland. Je hebt de hele woning en grote tuin tot je beschikking!

Deze prachtige, ruime monumentale boerderij ligt aan de rand van Borgsweer in het weidse Groninger agrarische buitengebied tussen de aardappel en tarwevelden. In dit rijksmonument zijn veel oude elementen bewaard gebleven of hersteld.  Het is een gezellig en ruim huis om met je gezin, familie of vrienden in te verblijven. Het huis is van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 slaapkamers met ieder 2 eenpersoonsbedden (kunnen aan elkaar gekoppeld worden) en in een van de slaapkamers is een extra slaapplek in de vorm van een ruime bedstede. Daarnaast zijn er twee kinderbedjes beschikbaar. Verder is er een mooie woonkeuken, ruime woonkamer met 2 extra bedden, overdekte buitenruimte, wasruimte met wasmachine en droger, 1 badkamer met douche en toilet en een apart toilet.
De woonkamer heeft openslaande deuren naar de grote tuin met fruitboomgaard en terras met picknickbank, tuinstoelen en barbeque. 
In de schuur staat een traptrekker en een grote skelter. Er is een schommel, zandbak en klein zwembad (zonder chloor en pomp). In het huis zijn spelletjes, boekjes en speelgoed voor kinderen. 

Lalleweer/Borgsweer ligt op het randje van Nederland, tussen Delfzijl en Termunterzijl vlakbij de dijk van de Eems-Dollard. In de omgeving zijn veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en vissen. Op ongeveer 3 km is een klein strandje bij het prachtige dorpje Termunterzijl, waar gezwommen kan worden in de Eems-Dollard. Hier zijn ook veel gezellige eetgelegenheden. Op ongeveer 15 km liggen twee grote zwem- en vaarplassen. Het natuurgebied Polder Breebaard ligt op ongeveer 6 km afstand. Daar kunnen achter een kijkwand zeehonden gespot worden in de Dollard. In de provincie zijn nog veel meer uitjes te bedenken zoals: vesting Boutange, Appingedam met hangende keukentjes, kanoën, speelparadijs in Beerta en Nieuw Scheemda, dagje stad Groningen, natuurgebied 't Roegwold, musea, zeehondencheche Pieterburen, wadlopen, dagje Wildlands Emmen, dagje Borkum of Schiermonnikoog of een dagje kuren of 's avonds naar sauna in Bad Nieuweschans.

De boerderij ligt direct naast ons moderne akkerbouwbedrijf. Aan de voorzijde is uitzicht over het land. Kom gerust een kijkje nemen op ons bedrijf!

Meer info en boeken: www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/61728

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Vakantieboerderij Lalleweer

Vakantieboerderij Lalleweer
Borgsweer 12
9949 PA Borgsweer
Plan your route

from your location

Boeken


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.