Grand Café Zeezicht

West-Terschelling

Groots in lekkers, ruimte en sfeer. Direct aan de haven. Geniet hier van taart, lunch, borrel of diner met uitzicht op zee. En: open vanaf 10.00 uur! Reserveren voor diner? Even bellen!

Het restaurant heeft als doel een bijdrage te leveren aan een schonere wereld en een eerlijkere voedselketen voor mens en dier. Dit streven komt tot uiting in de menukaart, waarbij in de komende jaren steeds meer gebruik zal worden gemaakt van producten die met zorg voor het milieu zijn geteeld, lokaal worden geproduceerd en de nadruk leggen op het welzijn van mens en dier.

Klanten kunnen bij het restaurant lokale vis vinden, maar er zullen geen gamba's of tilapiafilet op het menu staan. De focus in de gerechten verschuift steeds meer naar groenten, en het aantal vleesgerechten is opzettelijk beperkt tot slechts twee. Bovendien werkt het restaurant steeds vaker samen met leveranciers uit het Noorden van het land, die eerlijke, pure en smaakvolle producten kunnen leveren. Een bijzondere samenwerking bestaat met 'de zilte tuin' op Terschelling, die tijdens het groeiseizoen voorziet in prachtige, onbespoten zilte groenten.

Here you will find Grand Café Zeezicht

Grand Café Zeezicht
Willem Barentszkade 20
8881 CB West-Terschelling
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.