Verkoopkraam

Hornhuizen

Wil je de minerale en vitaminerijke producten kopen van dit bedrijf? Als bevoorrechte burger of toerist in de buurt kun je terecht bij de huisverkoopkraam bij de ingang.

Wil je de minerale en vitaminerijke producten kopen van dit bedrijf? Als bevoorrechte burger of toerist in de buurt kun je terecht bij de huisverkoopkraam bij de ingang. Lukt het niet om langs te komen, maar woon of verblijf je in een straal van 5 kilometer rond de boerderij dan kun je gebruik maken van de bezorgservice met de elektrische bakfiets!

Wil je deze vorm van natuur- en landschapsinclusieve landbouw steunen? Let dan op dat je in de winkel producten met het DEMETER keurmerk kiest.

Een DEMETER boer werkt aan de eigen ontwikkeling en zorgt ervoor dat z’n bedrijf voortdurend zich verder ontwikkeld. In de nieuwe schuur, aan de oostkant van het moderne gebouw waar een kleine luifel uitsteekt als uitnodigend gebaar is een plek voor educatie. Het is een plek waar regionale en internationale studiegroepen van boeren bij elkaar komen. 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Verkoopkraam

Hornhuizen
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.