Rebelle Lingerie

Appingedam

Rebelle lingerie is een begrip in de regio. In onze gezellige winkel wordt je enthousiast, vriendelijk en met deskundig advies geholpen. De uitgebreide collectie bestaat uit lingerie (AA t/m J), badmode, beenmode en nachtkleding heren/dames (36 t/m 54)

 Rebelle
Lingerie-speciaalzaak Rebelle is al meer dan 40 jaar gevestigd aan de Dijkstraat te Appingedam. Op nummer 25 vindt u een kleine gezellige winkel waarin enthousiaste, vriendelijke medewerkers u graag te woord staan. Zij kunnen u van dienst zijn met deskundig advies.

Goede maat
Wist je dat 70% van de vrouwen een verkeerde maat bh draagt?
Je bh-maat wisselt steeds, bijvoorbeeld door hormonen of ouder worden. Iedere vrouw is anders haar maat kan veranderen, daarom kun je een nieuwe bh het beste gaan passen. Niet alleen de maat van de bh is van belang, ook het model doet er toe. Een bepaald model kan voor de een wel geschikt zijn, maar voor een ander wellicht niet. Het kan veel voor je betekenen om het juiste model te vinden. 

Kom passen
Laat je bij iedere nieuwe aankoop vakkundig adviseren. Rebelle lingerie heeft een groot assortiment lingerie van comfortabel, sportief tot chique of frivool. Alles met een groot draagcomfort en perfecte pasvorm. De collecties gaan van cup A tot cup I, van omvang 65 tot 120. Wanneer de goede maat en het juiste model weet, kunt je via onze webshop een soortgelijke bestellen, bijv. in een andere kleur.
Ook voor bad- en nachtmode, beenmode, shapewear en heren ondermode en heren pyjama's kunt u terecht bij Rebelle lingerie,
Levertijd: 1 tot 6 werkdagen.

Lingerie is meer dan een mooi setje en een goede pasvorm. Lingerie geeft vrouwen zelfvertrouwen, sexappeal en een vrouwelijk gevoel. Daar dragen wij graag aan bij.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Rebelle Lingerie

Rebelle lingerie
Dijkstraat 25
9901 AM Appingedam
Plan your route

from your location

Onze website


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.