Rustpunt Ik en Zorg

Oldenzijl

De omgeving bied veel mogelijkheden. Rust, ruimte maar ook lekker fietsen/wandelen langs al onze kleine dorpjes, de landerijen met zijn korenvelden en aardappelvelden in de bloei.

Het voormalige schoolgebouw naast de kerk is getransformeerd tot gezinshuis, waar mensen met een zorgvraag terecht kunnen voor dagbesteding, logeren en begeleid wonen.
Na jaren ervaring in de zorg besloten Gea en Eric om zelf een kleinschalige zorginstelling op te richten: Ik&Zorg. Toen zij vier jaar geleden zagen dat het schoolpand in Oldenzijl leeg kwam te staan zagen ze een prachtkans. Ik&Zorg heeft een schoolplein en ook het grasveld achter het gebouw mogen ze gebruiken van de gemeente en de huidige huurder. “Dit is een prachtige locatie met een wijds uitzicht en weinig prikkels”, vindt Gea. “Voor veel mensen die gebruikmaken van onze zorg is dit een ideale omgeving.” De omgeving bied veel mogelijkheden. Rust, ruimte maar ook lekker fietsen/wandelen langs al onze kleine dorpjes, de landerijen met zijn korenvelden en aardappelvelden in de bloei. De prachtige boerderijen of borgen waar Ede Staal al over zong.

"Onze deur staat altijd open voor mensen die even een praatje willen maken.”

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Rustpunt Ik en Zorg

Oldenzijlsterweg 6
9986XM Oldenzijl
Plan your route

from your location

Meer informatie


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.