Mossel Sport

Appingedam

Mossel sport is de plek voor alle sporten. Wij hebben een uitgebreide Running, voetbal, tennis, fitness, zwem assortiment. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor een professionele voetanalyse die met een geavanceerd video en software analyses maakt.

Specialist
Mosselsport staat met de ruim 650 vierkante meter tellende winkel midden in het hart van Appingedam.  Zij zijn gespecialiseerd in diverse sporten als running, voetbal, fitness, tennis en nog veel meer! Het meest opvallende element in de winkel is de atletiekbaan die als een soort gangpad door de winkel loopt. Een deel van de baan wordt gebruikt om lopers met een camera te volgen, zodat met behulp van slow motion beelden een goede schoenenkeuze kan worden gemaakt. 

Bedrukking
Bij Mossel Sport kun je bijna alle soorten textiel laten bedrukken. Zij zijn werkzaam voor verenigingen, sponsoren, bedrijven en particulieren. Je kan er terecht voor zowel kleine als grote aantallen, met een snelle levertijd gehanteerd. Of het nou gaat om shirts, trainingspakken, tassen, truien, polo´s of andere dingen. Voor de opdrukken wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

Fashion
Naast dat Mossel Sport bijna alle soorten textiel voor jou kan bedrukken en gespecialiseerd is in diverse sporten, verkopen zij ook nog de nieuwste mode van meerdere merken.
Kom bij ons langs voor de laatste collecties van merken zoals Jack & Jones, Twinlife en Only!

Tot ziens bij Mossel Sport in Appingedam.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Mossel Sport

Mossel sport
Dijkstraat 72
9901 AV Appingedam
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.