Varen op de ST5

Baflo

Maak met een Varend Monument® prachtige tochten in het NP Lauwersmeer, of ga voor een prachtige droogvaltocht op een van de uitgestrekte zandbanken van de Waddenzee. Onderweg komt u de natuur in al haar facetten tegen, vogels, zeehonden, eb en vloed.

Varen is een van de mooiste bezigheden in een mensenleven. Het geeft  rust, een prachtig uitzicht en brengt mensen dichter bij de natuur. Deze ervaring wordt nog leuker en bijzonderder door hem te beleven aan boord van de Staveren 5, een Varend Monument® uit 1935! 

Zodra je aan boord stapt van de Staveren 5, waan je, je in het verleden. Het schip is helemaal origineel opgebouwd. De geur van  hout, staal en zee komt je tegemoet. 

Deze ervaring gunnen wij iedereen en daarom organiseren wij vaartochten op het prachtige wad en op het Lauwersmeer. Ook tochten naar Zoutkamp, Groningen of Dokkum behoren tot de mogelijkheden. 

Je kunt bij ons terecht voor een tocht met een groep,  partner, gezin of familie, en kinderfeestjes doen wij ook! We toveren de Staveren 5 dan om in een piratenschip en gaan op zoek naar schatten op een van de eilandjes op het Lauwersmeer!

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Varen op de ST5

Lauwersoog
Marijkelaan 24
9953 SE Baflo
Plan your route

from your location

Boeken


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.