Kornelis Jan Sportvisserij en Rondvaarten

Lauwersoog

Bij Kornelis Jan Sportvisserij en Rondvaarten beleeft u onvergetelijke rondvaarten, zeehonden- en sportvistrips op het Wad en de Noordzee. Uniek aan de Kornelis Jan is dat je hier in klein gezelschap kunt genieten van deze activiteiten!

Bij Kornelis Jan Sportvisserij en Rondvaarten beleeft u de mooiste sportvisavonturen en rondvaarten op de Noordzee en het Wad. De Kornelis Jan is een snelle sportvisboot geschikt om met maximaal 8 personen te sportvissen, tijdens de rondvaarten is er plaats voor 12 personen. De boot, een Lochin 40 Offshore is volledig uitgerust en wordt jaarlijks gekeurd door klassebureau “Register Holland” en voldoet aan de strengste veiligheidseisen voor de zeevaart. Met een max. snelheid van 27 knopen per uur bent u altijd snel op de beste visgronden en mooiste locaties met de meeste zeehonden! De Kornelis Jan vaart vanuit de haven van Lauwersoog en is van alle gemakken voorzien om u een ultieme dag te laten beleven.

Uitgerust met de modernste apparatuur zoekt de schipper de beste visstekken op en ook voor de hengelsportmaterialen hoeft u als opstapper geen zorgen te maken. Deze materialen zijn van erg goede kwaliteit en geven de mooiste actie aan uw vangst. De vistrips bij Kornelis Jan Sportvisserij bestaan uit makreel- en ankertochten. In de zomerperiode zijn de makrelen in grote getallen aanwezig op de Noordzee. Later in het jaar is het succes dichter bij de thuishaven Lauwersoog te halen en kunt u prachtig op platvis en wijting vissen.

Bij de Kornelis Jan kunt u met een kleine groep (maximaal 12 personen) mee op zeehondentocht, waarbij u een heerlijke en rustige vaartocht over het wad beleeft. Bij laag water is de kans groot dat er zeehonden liggen te rusten op de zandbanken van het Wad of de Noordzee. Varend langs deze zandbanken is de kans groot dat u er een aantal weet te spotten. Én wat is er nou mooier dan deze grote zeezoogdieren van dichtbij te kunnen bewonderen. Zelfs is het tijdens de rondvaart mogelijk dat u een aantal bruinvissen tegenkomt! De zeehondentocht bestaat uit een rondvaart van ongeveer 1,5 uur. 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Kornelis Jan Sportvisserij en Rondvaarten

Waddenhaven
Lauwersoog
Plan your route

from your location

Info en boeken


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.