Westcord hotel Waddenzee Vlieland

Vlieland

Hotel de Wadden, een 3-sterrenhotel op Vlieland, is verborgen aan de historische Dorpsstraat van Oost-Vlieland, ooit de thuisbasis van de lokale zeevaartschool.

Dit charmante en eigentijdse familiehotel straalt een warme en persoonlijke sfeer uit. In het restaurant van Hotel de Wadden kun je genieten van heerlijke gerechten, terwijl gezellige terrassen en winkeltjes op slechts een steenworp afstand liggen.

De moderne en ruime hotelkamers van Hotel de Wadden zijn voorzien van alle gemakken die je mag verwachten van een 3-sterrenaccommodatie. De meeste kamers bieden een balkon of terras en zijn uitgerust met gratis wifi, een espressomachine en een comfortabel tweepersoonsbed.

Hotel de Wadden biedt ook diverse eetgelegenheden, waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nu wilt lunchen of dineren, je bent van harte welkom in eetcafé 't Praethuys, restaurant De Wadden en de ZeeVaert Bar & Pizza.

Als je tijdens je verblijf ook wilt ontspannen met diverse wellnessfaciliteiten, dan is dat geen enkel probleem. Als gast van Hotel de Wadden heb je vrijblijvend toegang tot de WelcomeWellness van Strandhotel Seeduyn gedurende je verblijf.

Vanuit WestCord Hotels zijn wij voortdurend bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu. Wij nemen dit erg serieus en zijn daarom trots dat al onze hotels een aantonend Green Key certificate dragen.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Westcord hotel Waddenzee Vlieland

WestCord Hotel De Wadden
Dorpsstraat 61
8899AD Vlieland
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.