Stand Up Paddle, suppen, is hét uitje voor wie actief bezig wil zijn in de Friese natuur. SUP Tour Friesland verzorgt tourtochten op maat voor familie- of vrienden met verschillende opstapplekken o.a. in het natuurgebied it Bûtenfjild.

Suptour Friesland

Suppen is een prachtige en bijzondere manier om Friesland vanaf het water te ontdekken. Ook als je geen ervaring hebt, want suppen is voor iedereen. Na een korte kantinstructie neem ik je mee het water op waar je rustig kan wennen aan je board en de balans waarna we een lekker gaan peddelen. SUP Tour Friesland beschikt over 10 zeer stabiele supboards van topkwaliteit. Neem vrijblijvend contact op voor informatie en het plannen van een SUPtour met vrienden, familie of collega’s op een datum en tijd die jou uitkomt. Alle tourtochten zijn begeleide tourtochten.

Naast de tourtochten op maat organiseert SUP Tour Friesland verschillende tourtochten zoals Sunday Morning Sup. Nieuw dit jaar zijn de Break in the Week SUP en de Full Moon SUP. Voor meer info check de website of onze socials.

Location

Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.