Waddengenot aan Zee

Lauwersoog

Waddengenot aan Zee is ons unieke restaurant met uitzicht over zowel het Lauwersmeer als de Waddenzee. Dit is de perfecte plek om je dagje weg naar Schiermonnikoog te starten onder het genot van een kop koffie met gebak, of voor een lunch of diner.

Restaurant Lauwersoog Waddengenot aan Zee

Waddengenot aan Zee is het Restaurant in Lauwersoog waar de lekkerste verse vis kan worden gegeten. De vis wordt vers gevangen en naar de haven gebracht. Onze inkoop is rechtstreeks vanuit de haven. De vis bij Restaurant Waddengenot aan Zee is verser dan vers. Ons restaurant in Lauwersoog is opnieuw gerenoveerd en is een prachtig modern restaurant geworden met uitzicht over de Waddenzee. Zin om lekker te komen eten in ons nieuwe restaurant? Reserveer hier gelijk rechtsonder. Tot snel.

In Lauwersoog eten 

Gelijk bij de afslag is restaurant Waddengenot aan Zee gevestigd. Dit is ons splinternieuwe restaurant met uitzicht over de Waddenzee en het Lauwersmeer. Onze missie is om onze gasten het eilandgevoel te geven, op vaste wal. Wij serveren voornamelijk visgerechten, zoals kibbeling, Hollandse garnalen, oesters en kreeften. Uiteraard serveren we ook vlees- en vega(n)gerechten.

Uitje in Lauwersoog

Een heerlijk weekendje Schiermonnikoog afsluiten door in ons nieuwe restaurant in Lauwersoog te komen eten. Of even heerlijk op een zondag uitwaaien op het strand en de dijk om daarna bij ons te komen borrelen en/of dineren of alleen genieten van een bakje kibbeling met zeezicht. Bij ons kan je een heerlijke kop koffie drinken met gebak na een stevige wandeling. Ook is het mogelijk om uitgebreid te dineren en te genieten van onze verse vis.

Kindvriendelijkheid

In het restaurant is een speciale interactieve kinderhoek ingericht, geheel in de sfeer van de zee. Er zijn wandspellen, zoals bijvoorbeeld memory, veilige speeloplossing voor kleine kinderen en voor de wat oudere kinderen is er een interactieve speeltafel met verschillende spellen, om alleen of met meer te spelen. Ook leuk voor de ouders.

Here you will find Waddengenot aan Zee

Waddengenot aan Zee
Zeedijk 1
9976 VM Lauwersoog
Plan your route

from your location

Reserveren


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.