Logement de 12e stad

Berlikum

Sinds september 2020 kun je bij ons overnachten in school, in een leslokaal. Er zijn twee luxe, volledig ingerichte lokalen beschikbaar. De studio’s zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien.

Wij zijn Peter en Karina de Vries en zijn sinds 1996 woonachtig in het mooie Berltsum (Berlikum) - de 12e stad van Fryslân - in de voormalige schoolmeesterswoning aan de Hôfsleane. In 2017 werden we eigenaar van het (oorspronkelijk bijbehorende) schoolgebouw. Omdat het al 21 jaar "bij ons in de tuin" stond, hadden we al volop ideeën voor het mooie pand. De verbouwing startte in oktober 2017. In de avonduren, weekenden en vakantie-periodes toverden we het pand om tot een prachtige locatie om te werken én te overnachten. Sinds september 2020 ontvangen wij met veel plezier gasten uit alle windstreken in twee prachtige, ruime studio's.

De studio's liggen aan de oostzijde van het gebouw, zijn rolstoeltoegankelijk en bieden veel privacy. Beide lokalen (zoals wij ze noemen) zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met een eethoek, een fijne zithoek, comfortabele bedden en een ruime badkamer.

Kom maar kijken. Je bent van harte welkom!

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Aantal personen:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Logement de 12e stad

Panta Rhei
Hôfsleane 67
9041 AM Berlikum
Plan your route

from your location

Beschikbaarheid & Boeken


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.