Zorgbuurderij de Heemen

Stedum

De Heemen bestaat uit twee locaties: de Boerderij en de Zorgbuurderij

De monumentale Boerderij is een melkveehouderij met 100 melkkoeien gehouden in een potstal en de Zorgbuurderij is een voormalige arbeiders woning met een dorpstuin, kalk-hennepschuur  en een dierenweide. Zij vormen één geheel en dagelijks houden we ons  hier bezig met BOEREN, ZORGEN en BUURTEN.

Op onze prachtige locatie de Zorgbuurderij om te genieten van het Groningse boerenland.

Op onze prachtige locatie de Zorgbuurderij bent U van harte welkom. We hebben verschillende plekken (zon, schaduw en een overdekte plek) om even uit te rusten (OETPOESTEN in het Gronings) en te genieten van het Groninger boerenland. Uitgestrekte weilanden met weidevogelbeheer en bloemenranden en natuurlijk onze koeien en jongvee die in de zomer heerlijk in de wei lopen.  

Achter de Zorgbuurderij ligt een prachtige dorpstuin, een moestuin met tunnelkas gerund door dorpsbewoners en deelHeemers van de Zorgbuurderij. Het is een open tuin waar U gerust een kijkje kunt nemen en eventueel in de kraam langs de weg producten kunt kopen. De pas gebouwde kalk-hennepschuur  met natuurlijke materialen is ook een kijkje waard en bied een heerlijke overdekte plek om te zitten.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Zorgbuurderij de Heemen

Bedumerweg 43
9921 TA Stedum
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.