Van Weerden Mode & Wonen

Loppersum

Van Weerden Mode & Wonen is een echt familiebedrijf dat 65 jaar bestaat. De collectie bestaat o.a. uit dames, heren, kinder- en babykleding. Op de woonafdeling kunt je rekenen op persoonlijk en eerlijk advies.

Mode
Van Weerden Mode voert verschillende merken, waaronder Dreamstar en Garcia  voor dames en voor de heren o.a. Twinlife en ook Garcia. De collecties zijn stijlvol, praktisch en comfortabel. Naast dames en herenmode heeft Van Weerden ook baby (Feetje) en kinderkleding (Jubel & Sturdy) in heerlijk vrolijke kleuren, maar vooral comfortabel. 
Het is een compleet assortiment, want je vindt hier ook bad, been en onder-mode. 
De collectie wordt regelmatig vernieuwd, daarom is het aanbod altijd gevarieerd en actueel.

Handwerk
Kom je er met zo’n compleet en gevarieerd assortiment toch niet uit, dan kun je zelf aan de slag. Van Weerden Mode & wonen beschikt namelijk ook over een grote collectie brei en haakgaren, naaigarnituur en van alles wat daar bij hoort.

Wonen
Van Weerden Wonen is gespecialiseerd in vloeren, raambekleding, buitenzonwering en aanverwante producten. Door de uitgebreide ervaring en vakmanschap wordt een uitstekende werkwijze gegarandeerd. Voor elk budget de juiste keuze.
Met een compleet assortiment om je hele woning van boven naar beneden in te richten, word je geheel ontzorgd. Door het aanbod van kwaliteit, vakkundigheid en allround is Van weerden wonen dé specialist bij jou in de buurt.

Pakketservice
Bij van weerden mode & wonen kun je ook van diverse pakketdiensten gebruik maken. Je kunt jouw pakket brengen om te versturen en ook pakketjes laten bezorgen.
•    GLS pakketshop
•    Vinted (Mondial Relay)
•    Wish

Verwacht het onverwachte in Loppersum,
tot gauw!

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Van Weerden Mode & Wonen

Van Weerden Mode & Wonen
Hogestraat 20
9919 AM Loppersum
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.