Boerencamping Fûgelfrij

Hichtum

Boerencamping/Boerderijwinkeltje Fûgelfrij Onze boerderij met alle bedrijvigheden is gelegen aan de Elfstedentochtroute tussen Bolsward en Hichtum aan de Harlingervaart. Tegenover het mooie kerkje in Hichtum vindt U de weg naar ons toe?

Boerencamping “Fûgelfrij”…een gevoel …een beleving. Gelegen aan de Harlingervaart, de Elfstedentochtroute, tussen weiland en water, 1,5 km buiten Bolsward nabij het pittoreske dorpje Hichtum. De camping ligt gelegen aan deze vaart en naast de boerderij. Een sfeervol boerderijwinkeltje met vele Biologische producten, cadeau-ideeën en warme broodjes elke morgen te verkrijgen.

Ook de recreatieruimte in de boerderij is een mooie ruimte voor de gasten. Er wordt dan ook met regelmaat iets georganiseerd van koffiedrinken met elkaar of live muziek voor een gezellige avond met elkaar. Kanovaren is ook prachtig te doen vanaf de camping en liggen hier voor de verhuur. Een prachtige Pipowagen om je vakantie in te vieren is hier ook mogelijk en deze staat op een prachtige plaats.

Verder telt ons bedrijf op dit moment 4300 Biologische leghennen en 25 schapen. Elke dag dus verse eieren en in het voorjaar dansende lammetjes met hun moeders in de wei. Ook de kippen zie je hier door de weilanden lopen.
Vandaar …het is een gevoel …een beleving …”Fûgelfrij”.

Wilt u meer zien en lezen: www.fugelfrij.com. En weet dat U van harte welkom bent! 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Boerencamping Fûgelfrij

Boerencamping Fûgelfrij
Schwartzenbergweg 2
8743 KZ Hichtum
Plan your route

from your location

Lees meer


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.