JGM serious eXperiences

Leeuwarden

Experts op het gebied van serious gaming, theoretisch onderbouwde teamanalyses, reflectie en training. Haal het optimale uit jou team.

JGM serious eXperiences is een serious gaming & training bedrijf uit Leeuwarden. Via ons unieke analysemodel analyseren we teams en organisaties op een leuke manier aan de hand van real life data in onze serious games. De ervaringen uit de serious games én de teamrapportages op het gebied van samenwerken, communiceren en leiderschap zijn de basis van onze trainingen en onderzoeken.

Wij geloven in de kracht van de combinatie tussen spelen én leren. Bij serious gaming zit het belangrijkste leereffect in de zelfreflectie. De grootste toegevoegde waarde ontstaat ná het spelen van het spel door een goede transfer begeleidt door professionals en onderbouwd met praktische ervaring en theoretische modellen.

Elk mens heeft een uniek karakter en specifieke persoonlijke eigenschappen. In een succesvol team komen deze bij elkaar. Je moet deze unieke eigenschappen wel van elkaar herkennen en accepteren. In een team bouw je voort op deze unieke persoonlijke eigenschappen om samen verder te komen. De positieve emoties die daardoor gegenereerd worden leveren een hogere motivatie én effectievere samenwerking op.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find JGM serious eXperiences

JGM Serious eXperiences
Zaailand 106
8911BN Leeuwarden
Plan your route

from your location

Meer informatie


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.