Camping Terra Incognito

WESTERLAND

Onze camping is gemaakt voor reizigers. Voor mensen die bewust om zich heen kijken als ze onderweg zijn. En de tijd nemen voor nieuwe ervaringen. Wij bieden u alle gelegenheid om die te delen met andere ontdekkers. Terra Incognito ligt op het meest west...

Onze camping is gemaakt voor reizigers. Voor mensen die bewust om zich heen kijken als ze onderweg zijn. En de tijd nemen voor nieuwe ervaringen. Wij bieden u alle gelegenheid om die te delen met andere ontdekkers.

Terra Incognito ligt op het meest westelijke deel van het eiland Wieringen. Rechts, het zonnestrand Amstelmeer. Links, de dynamiek van de Waddenzee. Het is hoog land. Boerenland. Waar generaties lang geploeterd is.

Terra Incognito is ruim opgezet zonder vaste plekken. Een gezellig veld waarop je mag staan waar je wilt! Planten, struiken en jonge bomen zorgen voor wat beschutting en privacy. Huisdieren (aangelijnd) zijn welkom maar let op de kippen. En houd uw opladers bij de hand want op iedere plek is elektriciteit aanwezig.

Het sanitair is schoon en fris en in 2022 volledig vernieuwd. Met ruim voldoende warme douches, toiletten en wastafels waar u gratis gebruik van kan maken. Er is een gezellige buitenkeuken met zitjes en uitzicht op de natuurlijke speelplek voor de kids.

Maar er is meer! Enigszins afgezonderd van het kampeerterrein vindt u een compleet ingerichte houten chalet in scandinavische stijl. Geen pre-fab spul maar duurzaam hout. En wie het avontuur echt wil opzoeken, kiest voor de zonnige grote stadsbus met alles erop en eraan. Beide accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikken over eigen keuken en privé sanitair. Voor de trekkers is er onze knusse 2-persoons lodge tent. Écht kamperen maar wel met comfortabele bedden en een gezellig zitje op je eigen veranda.

Vanuit de camping loopt u bijna kaarsrecht naar de Waddenzee. Het Amstelmeer (6 minuten wandelen) biedt u een knus zandstrand met speeltoestellen, veilig zwemwater voor u en de kinderen en een café aan het meer. Daarnaast is het Amstelmeer bij uitstek geschikt om te windsurfen, of (iets verderop) te kiten. Voor ieder wat wils!

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Camping Terra Incognito

Dam 7
1778 KV WESTERLAND
Plan your route

from your location

Book


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.