Grytmanshoeve

Niawier

Kom onbezorgd genieten van een rustig en ontspannen verblijf bij de Grytmanshoeve. Een prachtige boerderij uit 1848 aan de rand van het Friese dorpje Niawier tussen Dokkum en de Waddenzee. Naast de B&B hebben wij ook een kleinschalige glamping.

Kom onbezorgd genieten van een rustig en ontspannen verblijf bij de Grytmanshoeve. Een prachtige boerderij uit 1848 aan de rand van het Friese dorpje Niawier tussen Dokkum en de Waddenzee.

De B&B telt 3 luxe slaapkamers met eigen badkamer, een ruime living, eetkamer en een fijne binnentuin. U slaapt op een heerlijke boxspring en geniet van een dagelijks vers ontbijt. Alle kamers zijn ruim opgezet en hebben een eigen sfeer. 

Midden tussen de weilanden staan onze glampingtenten, geschikt voor 2 personen. Dagelijks verzorgen wij een vers ontbijt bij de tent en geniet u van de mooie vergezichten. Honden zijn welkom bij een boeking van de Safaritent.

Tevens is de Grytmanshoeve te boeken als vakantiewoning waar u met maximaal 6 personen kunt genieten van een heerlijke vakantie. Bij deze optie zijn maximaal 2 honden welkom.

De Grytmanshoeve ligt tussen de Friese weilanden. De fraaie en ruimtelijke omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen, u bent binnen enkele minuten in Dokkum of bij de Waddenzee. Voor de natuurliefhebbers is het Lauwersmeer dichtbij of stapt u op de boot naar Ameland of Schiermonnikoog. Wij staan voor u klaar met tips & advies

Please rate the accessibility of this place

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Aantal slaapkamers:
3 slaapkamers
Aantal personen:
max. 6 personen
Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.