WestCord Strandhotel Seeduyn

Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed

Vlieland

WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland is gelegen op een van de meest betoverende plekjes in Nederland. Het is het enige hotel op Vlieland dat zo vrij en direct aan zee ligt.

De sfeer van Strandhotel Seeduyn is uitermate ontspannen, en overal in en rondom het hotel kun je genieten van adembenemende vergezichten over de Noordzee en het prachtige witte zandstrand van Vlieland.

Voor een verkwikkende ervaring kun je eenvoudig vanuit het hotel naar het strand gaan voor een natuurlijke scrub. Als je liever ontspant zonder dat de zandkorrels om je heen vliegen, biedt het wellnesscenter van WestCord Strandhotel Seeduyn een uitstekende oplossing. Bij WellCome Wellness Vlieland kun je helemaal tot rust komen met maar liefst 900 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna, zwembaden, schoonheidssalon en fitnessruimte. Daarnaast beschikt het hotel over diverse andere faciliteiten, zoals een gezellige juttersbar met biljarttafels, bowling- en kegelbanen, tennisbanen en een manege.

Ook zakelijke gasten zijn van harte welkom bij Strandhotel Seeduyn. Het hotel is een ideale locatie voor het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten, met diverse vergaderzalen geschikt voor meer dan 500 personen. Alle evenementen worden georganiseerd door het ervaren evenementenbureau Island Events by WestCord, dat met hun uitgebreide kennis van het eiland je perfect kan ondersteunen om jouw visie waar te maken.

Mocht het mogelijk zijn om naast de website van Seeduyn ook nog door te linken naar de Island Events website dan zouden we dat erg fijn vinden! 😊

Vanaf het hotel ben je zo in de gezellige dorpsstraat en kunnen gasten vrijblijvend gebruikmaken van de bus van en naar de haven. Bovendien vormt het hotel een uitstekende uitvalsbasis voor talloze fiets- en wandelpaden.

Bij WestCord Hotels streven we voortdurend naar duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieubescherming. We nemen deze verantwoordelijkheden serieus en zijn er trots op dat al onze hotels het Green Key-certificaat dragen.

Sustainable entrepreneur

At WestCord Strandhotel Seeduyn, sustainability is of great importance!

 • Biodiversiteit versterken

  De diversiteit op Vlieland is een essentieel onderdeel. Bijvoorbeeld gebaande looppaden in de natuur om de beschadiging van de natuur tegen te gaan. Wij gebruiken ecologische schoonmaakmiddelen zodat de impact minimaal is.

 • Duurzaam gebruik van water

  Wij gebruiken waterbesparende voorzingen zoals toiletten en kranen met een laag waterverbruik. Ook gebruiken wij vlielands duinwater voor de verschillende watersystemen.

 • Duurzame energiebronnen

  Wij maken gebruik van warmtepompen voor de verwarming en koeling op de kamers en appartementen. Onze kamers en appartementen beschikken over vloerwarming en dit wordt centraal geregeld

 • Gebruik van materialen

  Door onze perfecte locatie, omringd door natuur, zijn wij ons erg bewust van de impact op de natuur. Dit beperken wij door het gebruik van onder andere: gekeurde schoonmaakproducten, wasbare slippers, gebruik van lokale producten en afvalscheiding.

 • Geld als middel voor creatie sociale en ecologische waarde

  Wij faciliteren het kosteloos gebruik van verschillende voorzieningen zoals de fitnessruimte en ons zwembad. De lucht op Vlieland wordt als erg schoon ervaren en om minimaliseren onze CO2 uitstoot. Gasten komen met de fiets, lopend of het openbaar vervoer

 • Versterken gezondheid en welzijn

  Voor werknemers: korting op sportactiviteiten tot de gratis steun bij mentale problemen. Voor gasten doen wij dit door het gebruik van gezonde menu-opties, het organiseren van yogalessen tot de fitnessruimte voor gasten.

 • Versterken van maatschappij en cultuur

  Lokale producten die wij aanprijzen bij onze gasten. Binnen Strandhotel Seeduyn zijn er drie waddenambassadeurs werkzaam veel kunnen vertellen aan de gast over de essentie van het behoudt van de natuur op Vlieland.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find WestCord Strandhotel Seeduyn

Badweg 3
8899BV Vlieland
Plan your route

from your location

Lees meer


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.