Verzameling van de familie Roza

WIERINGERWERF

Op het erf bij familie Roza is van alles te bekijken: een open tuin met cijfer, zitjes en doorkijkjes, collectie kinderserviesjes, poppenwagen verzameling, antroposofische poppen, oldtimer tractoren, antieke gereedschappen, huishoudelijke benodigdheden...

Op het erf bij familie Roza is van alles te bekijken: een open tuin met cijfer, zitjes en doorkijkjes, collectie kinderserviesjes, poppenwagen verzameling, antroposofische poppen, oldtimer tractoren, antieke gereedschappen, huishoudelijke benodigdheden uit vervlogen tijden etc.

Tijdens Open Monumentenweekend 2021 bent u van harte welkom bij familie Roza. Hier ervaart u een magisch rustmoment midden in de polder. Geniet van onze vijver met waterval, de prachtige borders van vaste planten, de kleurenpracht van bloemen met liefde vorm gegeven en onderhouden. We hebben een paar zitjes in de tuin waar u kunt pauzeren met een gezellig bakje koffie van gastvrouw Anneke. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd welke naar goede doelen als De Opkikker gaat.

In de boerderij kunt u de vitrine met handgemaakte antroposofische poppen van Anneke bekijken of u struint door de schuur bij Gerrit waar hij zijn museum heeft met antieke tractoren, gereedschappen en huishoudelijke benodigdheden.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Verzameling van de familie Roza

Oom Keesweg 22
1771 ME WIERINGERWERF
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.