WellNES

Nes

Ontspannen of ontladen na een dag in de Amelander buitenlucht? Gun jezelf een moment van rust en kom genieten van een holistische massage of een beautybehandeling bij ‘WellNES’.

Ontspannen of ontladen na een dag in de Amelander buitenlucht?

Gun jezelf een moment van rust en kom genieten van een holistische massage of een beautybehandeling bij ‘WellNES’, gelegen in de sfeervolle binnentuin van Appartementen de Vlindertuin in Nes.

In ‘WellNES’ zijn de massagepraktijken ‘NaturEL’ en ‘Ontmoet Hart & Ziel’ gevestigd die Holistische massages aanbieden. Een holistische massage bij ‘WellNES’ is meer dan alleen een massage. Het is een op maat gemaakte beleving, afgestemd op dat wat voor jou het meest passend is.  Jouw wens, in combinatie met de kennis en intuïtie van Ellen en Astrid leggen de basis voor een heerlijk moment voor jezelf. De handen geven aandacht aan gebieden die daar op dat moment om vragen, middels ontspannende of juist activerende massagetechnieken, schuddingen, ademwerk en het gebruik van de hoogwaardige aromatische oliën die een unieke geurbeleving geven. Het lichaam kan de opgebouwde spanning loslaten. De ballast komt weer vrij en je zult meer ruimte voelen!

Beautysalon ’t Badhuys’ is eveneens gevestigd in ‘WellNES’. Nynke heeft een prachtig aanbod van diverse beautybehandelingen en massages en werkt met de mooie huidverbeterende producten van Kalahari en Hydropeptide. Geen enkele huid is gelijk en vraagt net als een Holistische massage om maatwerk. Met haar jarenlange ervaring weet Nynke precies wat jou huid nodig heeft en de persoonlijke aandacht te geven die jij verdient.

Er zijn meer behandelaars gekoppeld aan ‘WellNES’ zoals o.a. een wandelcoach, nagelstyliste, pedicure, en voedingsdeskundige. In combinatie met een comfortabel en duurzaam verblijf bij Appartementen de Vlindertuin zul je een heerlijke Ameland beleving tegemoet gaan.  

Voor meer informatie neem je contact op met WellNES via onderstaande e-mailadressen:

Ellen Mosterman - ellenmosterman@gmail.com

Nynke Hokwerda - Tbadhuys@gmail.com

Astrid Reitsma - Info@ontmoethartenziel.nl

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find WellNES

Polderweg
9163 JM Nes
Plan your route

from your location

Meer informatie


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.