Mitra Delfzijl

Delfzijl

Mitra Drankenspeciaalzaak Delfzijl, is de drankenspecialist van Delfzijl. Gelegen aan het Vennenplein, met een gratis parkeerterrein voor de deur. Wij bieden een groot assortiment gedestilleerde dranken, speciaal-bieren en wijnen uit de gehele wereld.

Speciaalzaak
Mitra drankenspeciaalzaken behoort tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra ben je aan het juiste adres.

Winnaar
Mitra is de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot Beste Winkelketen in de categorie Eten & Drinken. Daar zijn we erg trots op!

Advies
Bij Mitra kom je niet alleen voor de drankjes. Wij zijn ons ervan bewust dat je vaak met vragen zit die met onze dranken te maken hebben, zoals ‘welke wijn schenk ik bij mijn diner vanavond?’, of ‘kan ik bier drinken bij een heerlijk zoet dessert?’. Bij Mitra zit je goed. Onze medewerkers hebben een uitstekende kennis van dranken met alles wat daarbij hoort en zij adviseren je dan ook graag. Dat hoort standaard bij de uitstekende Mitra service.

Origineel cadeau
Ook voor een cadeau kom je naar Mitra. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of ‘zomaar’ is, we maken er met professionele materialen een verrassend geschenk van.

Tot gauw in delfzijl!

"Leuke winkel en mooi ingericht. Ruim assortiment met leuke cadeau ideeën en drankjes uit Delfzijl. Aanrader !"

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Mitra Delfzijl

De Vennen 109
9934 AD Delfzijl
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.