Jachthaven Scheemda

Scheemda

Havenbeheer Oldambt heeft maar liefst 2 jachthavens (Winschoten en Scheemda) in het waterrijke Oldambt, nabij het Oldambtmeer.

Jachthavens met ieder een eigen sfeer, maar met dezelfde garantie: op al onze havens ben je verzekerd van een nette en veilige aanlegplek met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een prettig verblijf. Waar je ook aanmeert, we zorgen dat je je thuis én comfortabel voelt.

Jachthaven Scheemda

Langs het oude Winschoterdiep ligt Jachthaven Scheemda. De Jachthaven heeft 50 ligplaatsen voor vaste ligplaatshouders en passanten.

Op loopafstand is een winkelcentrum met diverse winkels en horecagelegenheden zoals: supermarkten, warme bakker, doe het zelf zaak, Chinees restaurant en cafetaria. De jachthaven is prima te bereiken via het Winschoterdiep, met de auto vlakbij de snelweg A7 en met de trein direct naar Station Scheemda. In de omgeving zijn mooie fiets- en wandelroutes. 

Maximale doorvaarhoogte: 2,90m (hoogholtjes) Voorzieningen: trailerhelling, toilet, douche (geschikt voor invaliden), walstroom, water, vuilwaterstation (ook voor chemische toiletten), havenkantoor, gratis WiFi en camerabewaking. In de buurt: winkels, Galerie Beeldkracht, supermarkten, eetgelegenheden (o.a. Chinees restaurant), fiets- en wandelroutes, openluchtzwembad De Ringberg.

Wij verzoeken om vooraf een ligplaats te reserveren via het contactformulier. 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Jachthaven Scheemda

Scheepsjagerstraat 2
9679 ZJ Scheemda
Plan your route

from your location

Contactformulier


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.