Het Huiskamercafé Trankiel in Westerwijtwerd

Westerwijtwerd

Bij het Huiskamercafé Trankiel in Westerwijtwerd is iedereen van vrijdag - zondag van 10.00 - 18.00 uur welkom op het terras aan het water of in het sfeervolle huiskamercafé. Kom het ontdekken en geniet van al het lekkers in een ontspannen sfeer.

Het Huiskamercafé is al een ontmoetingsplaats sinds 1860. Zo bestierden de familie Hazekamp, bekend als Tinus en Eke, 50 jaar lang het Huiskamercafé terwijl ze daarnaast ook brugwachter en molenaar in Westerwijtwerd waren. Daarna hebben Katrien en Thomas vanaf 2011 het Huiskamercafé voor 11 jaar gerund en het huiskamercafe ook volledig gerestaureerd en een mooi terras aan het water gemaakt. Nu zijn Peter en Mirjam de nieuwe eigenaren en zullen het huiskamercafé als ontmoetingsplek voortzetten. Je kunt op dit moment elk vrijdag - zondag van 10.00 - 18.00 uur langskomen om een plekje te bemachtigen op het mooie terras aan het water of plaats te nemen in de initimiteit van het huiskamercafé onder het genot van een kopje koffie met lekker zelfgemaakte taart of een heerlijke lunch. 

Binnenkort zullen ook op vrijdag de bekende pizza-avonden uit de houtoven weer van start gaan. Er zullen ook meer activiteiten volgen zoals  huiskamerconcerten, drie gangen diners op inschrijving. Het huiskamercafé is ook af te huren voor besloten feestjes. 

Volg ons op hethuiskamercafe.nl of via facebook het huiskamercafe Westerwijtwerd om te weten wat de menukaart is en welke activiteiten er worden georganiseerd.  Maar kom vooral eens langs en ervaar het zelf!

Openingstijden:
Nu geopend

Here you will find Het Huiskamercafé Trankiel in Westerwijtwerd

Het huiskamercafé Trankiel
Dorpsweg 4
9993 TK Westerwijtwerd
Plan your route

from your location

Meer informatie


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.