De Koning van Groningen

Appingedam

Gezellige Brasserie voor lunch, diner, borrelen of heerlijke ijsjes. Sfeervol terras aan de achterzijde met uitzicht op de Damsterdiep

In de historische winkelstraat van Appingedam ligt Brasserie Cafetaria de Koning van Groningen. Deze gezellig ingerichte brasserie biedt voor elke gast een ruime keuze uit ons brede assortiment. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, smaakvol diner of gewoon zomaar even lekker borrelen. De brasserie biedt plaats aan 65 personen binnen en ongeveer aan 75 personen buiten op het heerlijke terras.

Aan de voorzijde is een klein terras.  Wij bieden onder andere het grootste assortiment echt Italiaans schepijs aan van Appingedam. Ook voor vers softijs kun je bij ons terecht. Hier kun je genieten van de gezelligheid van Appingedam onder het genot van een kopje koffie of cappuccino van koffiebranderij Beukenhorst.

Onze stadstuin is het grote terras aan de achterzijde van onze zaak. Op dit terras heeft u een prachtig uitzicht op het oude Damsterdiep waaraan de oude pakhuizen en loskades zijn gelegen. U kunt heerlijk tot rust komen in een feeërieke ambiance. Onder het genot van een heerlijk vers getapt Grolsch pilsje of een lekker speciaal biertje is het heerlijk tot rust komen onder de bomen met de voeten in het mooie groene gras.

Op het terras kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze menukaart. Geniet van bijvoorbeeld van onze heerlijk gemarineerde spareribs of een van de bekroonde saté’s. Uw kinderen zullen het ook prachtig vinden in onze tuin, omdat bij ons niets moet maar heel veel mag. Ook binnen in onze kinderhoek kunnen ze zich prima vermaken.

Here you will find De Koning van Groningen

Koning van Groningen
Dijkstraat 65
9901 AP Appingedam
Plan your route

from your location


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.