Koning van Groningen

Appingedam

Gezellige Brasserie voor lunch, diner, borrelen of heerlijke ijsjes. Sfeervol terras aan de achterzijde met uitzicht op de Damsterdiep

In het de historische winkelstraat van Appingedam ligt Brasserie Cafetaria de Koning van Groningen. Deze gezellig ingerichte brasserie biedt voor elke gast een ruime keuze uit ons brede assortiment. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, smaakvol diner of gewoon zomaar even lekker borrelen. Onze brasserie biedt plaats aan 65 personen binnen en ongeveer aan 75 personen buiten op ons heerlijke terras.

Aan de voorzijde bieden wij u een klein terras waar u heerlijk kunt genieten van onze heerlijke ijs gerechten. Wij bieden u onder andere het grootste assortiment echt Italiaans schepijs aan van Appingedam. Ook voor vers softijs kun je bij ons terecht. U kunt de gezelligheid van winkelend Appingedam observeren onder het genot van een kopje koffie of cappuccino van koffiebranderij Beukenhorst.

Onze stadstuin is het grote terras aan de achterzijde van onze zaak. Op dit terras heeft u een prachtig uitzicht op het oude Damsterdiep waaraan de oude pakhuizen en loskades zijn gelegen. U kunt heerlijk tot rust komen in een feeërieke ambiance. Onder het genot van een heerlijk vers getapt Grolsch pilsje of een lekker speciaal biertje is het heerlijk tot rust komen onder de bomen met de voeten in het mooie groene gras.

Op het terras kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze menukaart. Geniet van bijvoorbeeld van onze heerlijk gemarineerde spareribs of een van de bekroonde saté’s. Uw kinderen zullen het ook prachtig vinden in onze tuin, omdat bij ons niets moet maar heel veel mag. Ook binnen in onze kinderhoek kunnen ze zich prima vermaken.

Hier vind je Koning van Groningen

Koning van Groningen
Dijkstraat 65
9901 AP Appingedam
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.