Workshop zeefdrukken op textiel in een ambachtelijke katoendrukkerij

Workshop zeefdrukken op stof.
Heeft u belangstelling voor deze workshop, dan kunt u zelf aangeven op welke datum en dagdeel (ochtend/middag/of avond) u deze workshop wil gaan doen. Minimaal 4 personen.

Ambachtelijke katoendruk
In het bijzonder sfeervol atelier van Kleine-Lijn, gelegen aan het friese kustpad, geeft Nynke Runia -dessinontwerpster- workshops zeefdrukken. In het atelier krijgt u onder het genot van een drankje de basis-beginselen van het zeefdrukken uitgelegd en maakt u een eigen ontwerp op een van de producten. Er wordt gewerkt met ‘ready-to-print’ zeefdrukramen. Er is een breed assortiment textiel waaruit u zelf mag kiezen. Bijvoorbeeld schorten, sloven, shawls, tafellopers, servetten etc. Deze producten kunt u naar eigen keuze aanschaffen, de prijzen variëren vanaf € 4.50 - € 19.50. Vervolgens neemt u zelf het zeefdrukraam ter hand en gaat u creatief aan de slag.

Een workshop duurt een dagdeel en kan zowel overdag als in de avond plaatsvinden.

Bel naar 06-29173519 of mail naar info@kleine-lijn.nl om u op te geven.
Tevens kunt u iemand een workshop cadeau geven. Hiervoor zijn leuke cadeaubonnen verkrijgbaar in de winkel.

This is what you will be doing

Workshop zeefdrukken op textiel in een ambachtelijke katoendrukkerij

Workshop zeefdrukken op stof.

Heeft u belangstelling voor deze workshop, dan kunt u zelf aangeven op welke datum en dagdeel (ochtend/middag/of avond) u deze workshop wil gaan doen. Minimaal 4 personen. In het bijzonder sfeervol atelier van Kleine-Lijn, gelegen aan het friese kustpad, geeft Nynke Runia -dessinontwerpster- workshops zeefdrukken. In het atelier krijgt u onder het genot van een drankje de basis-beginselen van het zeefdrukken uitgelegd en maakt u een eigen ontwerp op een van de producten. Er wordt gewerkt met ‘ready-to-print’ zeefdrukramen. Er is een breed assortiment textiel waaruit u zelf mag kiezen. Bijvoorbeeld schorten, sloven, shawls, tafellopers, servetten etc. Deze producten kunt u naar eigen keuze aanschaffen, de prijzen variëren vanaf € 4.50 - € 19.50. Vervolgens neemt u zelf het zeefdrukraam ter hand en gaat u creatief aan de slag. Een workshop duurt een dagdeel en kan zowel overdag als in de avond plaatsvinden. Bel naar 06-29173519 of mail naar info@kleine-lijn.nl om u op te geven. Tevens kunt u iemand een workshop cadeau geven. Hiervoor zijn leuke cadeaubonnen verkrijgbaar in de winkel.

Workshop zeefdrukken op textiel in een ambachtelijke katoendrukkerij

from € 69.00

Opgeven


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.