Workshop zeefdrukken op textiel in een ambachtelijke katoendrukkerij

Workshop zeefdrukken op stof.
Heeft u belangstelling voor deze workshop, dan kunt u zelf aangeven op welke datum en dagdeel (ochtend/middag/of avond) u deze workshop wil gaan doen. Minimaal 4 personen.

Ambachtelijke katoendruk
In het bijzonder sfeervol atelier van Kleine-Lijn, gelegen aan het friese kustpad, geeft Nynke Runia -dessinontwerpster- workshops zeefdrukken. In het atelier krijgt u onder het genot van een drankje de basis-beginselen van het zeefdrukken uitgelegd en maakt u een eigen ontwerp op een van de producten. Er wordt gewerkt met ‘ready-to-print’ zeefdrukramen. Er is een breed assortiment textiel waaruit u zelf mag kiezen. Bijvoorbeeld schorten, sloven, shawls, tafellopers, servetten etc. Deze producten kunt u naar eigen keuze aanschaffen, de prijzen variëren vanaf € 4.50 - € 19.50. Vervolgens neemt u zelf het zeefdrukraam ter hand en gaat u creatief aan de slag.

Een workshop duurt een dagdeel en kan zowel overdag als in de avond plaatsvinden.

Bel naar 06-29173519 of mail naar info@kleine-lijn.nl om u op te geven.
Tevens kunt u iemand een workshop cadeau geven. Hiervoor zijn leuke cadeaubonnen verkrijgbaar in de winkel.

Dit arrangement is inclusief:

Workshop zeefdrukken op textiel in een ambachtelijke katoendrukkerij

Workshop zeefdrukken op stof.

Heeft u belangstelling voor deze workshop, dan kunt u zelf aangeven op welke datum en dagdeel (ochtend/middag/of avond) u deze workshop wil gaan doen. Minimaal 4 personen. In het bijzonder sfeervol atelier van Kleine-Lijn, gelegen aan het friese kustpad, geeft Nynke Runia -dessinontwerpster- workshops zeefdrukken. In het atelier krijgt u onder het genot van een drankje de basis-beginselen van het zeefdrukken uitgelegd en maakt u een eigen ontwerp op een van de producten. Er wordt gewerkt met ‘ready-to-print’ zeefdrukramen. Er is een breed assortiment textiel waaruit u zelf mag kiezen. Bijvoorbeeld schorten, sloven, shawls, tafellopers, servetten etc. Deze producten kunt u naar eigen keuze aanschaffen, de prijzen variëren vanaf € 4.50 - € 19.50. Vervolgens neemt u zelf het zeefdrukraam ter hand en gaat u creatief aan de slag. Een workshop duurt een dagdeel en kan zowel overdag als in de avond plaatsvinden. Bel naar 06-29173519 of mail naar info@kleine-lijn.nl om u op te geven. Tevens kunt u iemand een workshop cadeau geven. Hiervoor zijn leuke cadeaubonnen verkrijgbaar in de winkel.

Workshop zeefdrukken op textiel in een ambachtelijke katoendrukkerij

vanaf € 69.00

Opgeven


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.