Bungalowpark Strandslag Julianadorp

Julianadorp

Bungalowpark Strandslag is een mooi ruim opgezet familiepark gelegen aan de voet van de duinen op slechts 400 meter afstand van het strand.

Bungalowpark Strandslag is een mooi ruim opgezet familiepark gelegen aan de voet van de duinen op slechts 400 meter afstand van het strand. Op het strand staat een modern strandpaviljoen die hele jaar door geopend is. Op het park zelf valt genoeg te beleven. Er staan ruim 300 vrijstaande bungalows en een prachtig appartementencomplex met zicht op de duinen. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig op het park, zoals een waters/peeltuin, dierenweide, midgetgolf, bowlingcentrum, E-Bike/fietsverhuur, E-Choppers, skelter & bolderwagenverhuur en een gezellig restaurant met terras waar u iedere dag ook verse broodjes kunt halen. Ook honden zijn toegestaan en er staat er een speciale “Dog Wash”.

Ook in het voor- of najaar is ons vakantiepark een prachtige locatie om te verblijven. De huisjes beschikken over een openhaard, internet en digitale televisie en kunt u sinds kort een hottub bij uw bungalow boeken. In de omgeving kunt u prachtig fietsen, wandelen paardrijden, kanoën of excursies maken. Genoeg dus voor een heerlijke vakantie bij bungalowpark Strandslag met het hele gezin en uw trouwe viervoeter.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bungalowpark Strandslag Julianadorp

Strandslag 1
1787PD Julianadorp
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.