SchierGeluk

Schiermonnikoog

Het huis, Schier Geluk aan Zandpad 2, is uniek gelegen op een duin, aan de rand van het dorp. Dit moderne en sfeervolle huis is in het voorjaar van 2018 geheel gemoderniseerd en is geschikt voor max.10 personen (plus een baby).

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Het huis, Schier Geluk aan Zandpad 2, is uniek gelegen op een duin, aan de rand van het dorp. Dit moderne en sfeervolle huis is in het voorjaar van 2018 geheel gemoderniseerd en is geschikt voor max.10 personen (plus een baby). Honden/huisdieren zijn niet toegestaan. Het ruime huis heeft 3 verdiepingen en is geheel nieuw van binnen, op alle verdiepingen tegelvloeren met vloerverwarming, 3 nieuwe badkamers, nieuwe keuken en extra kitchenette in de woonkamer. De gehele inrichting van Schier Geluk is nieuw, modern en comfortabel.

Wilt u met uw (klein)kinderen, vrienden of familie genieten van een vakantieweek of weekend op het prachtige Schiermonnikoog, dan zal Schier Geluk uw verwachtingen overtreffen. Het huis ligt vrij met veel privacy, met een grote omheinde tuin rondom en heeft een fantastisch uitzicht. Winkels en restaurants zijn op loopafstand, een fietsenverhuur is om de hoek. Zowel in de zomer als in de winter is het goed toeven in vakantievilla Schier Geluk! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie SchierGeluk

SchierGeluk
Zandpad 2
9166 NM Schiermonnikoog
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.