Genietlokaal

Warfstermolen

Genietlokaal werkt zoveel mogelijk met producten van het seizoen en uit de regio. Bijvoorbeeld vlees van eigen vee en diverse producten van lokale boeren en vissers. Hier maakt eigenaar Twan van ‘t Klooster de lekkerste gerechten van.

Genietlokaal werkt zoveel mogelijk met producten van het seizoen en uit de regio. Hier maakt eigenaar Twan van ‘t Klooster de lekkerste gerechten van. Hierbij moet je denken aan vlees van eigen vee, vis uit Zoutkamp en Lauwersoog, groenten van Bakker bio, zuivel van Waddenmax, brood van bakkerij Peters, speltproducten van Landgoud, fruit en sappen van Oudenbosch en ijs van Rianne ’s IJsboerderij.

Iedere keer weer probeert hij een verrassend aanbod samen te stellen waarbij hij er vaak voor kiest het net even anders te doen dan een ander. Een goed voorbeeld is zijn zelf gesneden en gerookte carpaccio. Ook met de salades, sauzen, soepen en andere gerechten probeert Twan verrassend te zijn. Zo gebruikt hij hiervoor verse kruiden uit eigen tuin. Een ding is zeker, alle ingrediënten die Twan gebruikt hebben een eigen verhaal en je weet waar het vandaan komt. 


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.