Restaurant Onder de Linden

Sneek

Restaurant Onder de Linden is een modern restaurant met een rijke historie, gevestigd in een monumentaal pand in het bruisende hart van Sneek. Je kunt bij ons heerlijk lunchen of dineren in de serre, of bij mooi weer op het terras.

Restaurant Onder de Linden is een modern restaurant met een rijke historie, gevestigd in een monumentaal pand in het bruisende hart van Sneek. Je kunt bij ons heerlijk lunchen en dineren in de serre of bij mooi weer op het terras. 

De lunchkaart biedt verrassende koude en warme gerechten. Voor het diner kunt u een keus maken uit onze uitgebreide menukaart. Ook voor een heerlijk kopje koffie met gebak, of een gezellige borrel kunt u bij ons terecht.

De serre is uitermate geschikt voor allerlei soorten feesten en partijen, high tea of high wine/bier Onze sfeervolle bovenzaal met dakterras leent zich uitstekend voor een privé diner- warm/koud buffet of een vergadering met alle mogelijke audiovisuele middelen. Onze keuken is Hollands/internationaal. Wij werken veel met streekprodukten in een modern jasje. We gebruiken veel vissoorten uit de Friese Meren en IJsselmeer zoals; snoekbaars, IJsselmeerbaars, Laaxumer bot. Daarnaast werken we veel met Friese kaassoorten in onze gerechten. Onze ambachtelijke slager maakt voor onze Friese turfgerookte worst en een heerlijke rookworst

Type eetgelegenheid:
Grand-café/Restaurant
Gelegenheid:
Lunch/Diner
Bezorgopties:
Afhalen
Afstand tot jouw locatie:

Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.