Island Events by WestCord

Harlingen

Island Events by WestCord organiseert bedrijfsevenementen voor 10 tot 400 personen op de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland.

Island Events by WestCord Hotels organiseert bedrijfsuitjes, teambuildings, congressen, seminars, incentives, relatie-evenementen en alle andere soorten groepsarrangementen voor 10 tot 400 personen op de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling & Ameland.

Compleet verzorgd
Wij verzorgen voor u verrassende en op maat gemaakte programma’s voor die aansluiten bij uw gestelde doelstellingen, wensen en budget. Events die met zorg en eilandergevoel zijn samengesteld, compleet met vervoer, overnachting en catering in één van de vijf WestCord Hotels op de Wadden.

Dichterbij dan u denkt
U waant zich heel ver weg, maar de Wadden zijn dichterbij dan u denkt. Vanuit de Randstad zijn Harlingen en Holwerd eenvoudig te bereiken. Vanaf hier kunt u in slechts drie kwartier op het eiland van uw keuze staan. Een professioneel en enthousiast team staat voor u klaar om u en uw gezelschap te ontvangen.

Lokale kennis
Als eilanders beschikken wij over de juiste contacten en lokale kennis. Op elk eiland hebben we eigen gespecialiseerde mensen die hun eigen eiland op hun duimpje kennen.

Kennismakingsevent
2 keer per jaar organiseren wij een kennismakingsevent voor eventplanners die op zoek zijn naar een unieke locatie voor hun volgende event. Interesse? Neem contact met ons op!

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Island Events by WestCord

Karen van der Leest
Heliconweg 52
8914 AT Harlingen
Route planen

vanaf jouw locatie

Neem contact op


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.