De Krim Texel

De Cocksdorp

De Krim ist der Ferienpark mit der besten Ausstattung auf Texel. Der Park ist in De Cocksdorp, nicht weit entfernt vom Leuchtturm, Naturschutzgebiet de Slufter und weniger als 2km vom Strand entfernt.

De Krim ist der Ferienpark mit der besten Ausstattung auf Texel. Der Park ist in De Cocksdorp, nicht weit entfernt vom Leuchtturm, Naturschutzgebiet de Slufter und weniger als 2km vom Strand entfernt. Von De Krim aus starten viele schöne Spazier- und Fahrradwege durch die Dünen. Die Doppelhaus-Bungalows vom Typ D liegen zentral im Park, auf der Höhe vom Sport/Spiel-Feld oder am Rand des Parks nahe dem Krimweg.

Nachhaltiger Unternehmer

Bei De Krim Texel hat Nachhaltigkeit einen hohen Stellenwert!

 • Förderung der Artenvielfalt

  Wij werken intensief samen met Natuurmonumenten, De Waddenvereniging en De Vogelbescherming. De waddenvereniging organiseert jaarlijks in de zomervakantie natuurgerelateerde activiteiten voor onze gasten.

 • Nachhaltige Wassernutzung

  Wij vinden duurzaamheid belangrijk en passen dat overal toe in het bedrijf. Denk aan zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes maken rondom het inkopen van producten.

 • Erneuerbare Energiequellen

  Wij hebben in totaal meer dan 3500 zonnepanelen. Uiteraard zijn laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig. Op vakantiepark De Krim gebruiken we slimme technologie om zonnestroom op te wekken, op te slaan, om te zetten en te distribueren.

 • Materialverwendung

  Wij hebben alle monoverpakkingen vervangen door hervulbare verpakkingen.

 • Geld als Mittel zur Schaffung sozialen und ökologischen Werts

  We ondersteunen o.a. de voedselbank.

 • Stärkung von Gesundheit und Wohlbefinden

  Ramen worden gewassen met osmosewater, zijn zure schoonmaakmiddelen waar mogelijk vervangen door plantaardige, 100% biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en wordt er schoongemaakt met Tersano ozonwater.

 • Stärkung der Gesellschaft und Kultur

  Alle medewerkers van De Krim Texel in de gelegenheid om 4 uur per maand doorbetaald vrijwilligerswerk op Texel te doen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie De Krim Texel

Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp
Route planen

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.