Drogisterij Marja

Middelstum

Meer dan 30 jaar geleden heeft Marja Jansma de Familux overgenomen en er een drogisterij van gemaakt. Wie verwacht een stoffige winkel aan te treffen heeft het mis. De veelzijdige zaak biedt alles wat je van een gecertificeerde drogist mag verwachten.

Dorpswinkel met zoveel meer.

Verrassing
Drogisterij Marja is echt een fijne verrassing, een gezellige dorpswinkel, waar service en een goed advies erg belangrijk zijn.  Je vind er naast de standaard drogisterijartikelen ook speelgoed, boeken, kantoorartikelen, lectuur, cadeautjes voor groot en klein en nog veel meer! Zoek je iets speciaals,? dan wordt het voor jou besteld.

Én je kunt hier ook terecht voor (pas)foto’s, kopiëren, schoenreparatie, kledingherstelservice en de voorverkoop van het jaarlijkse muziek festival Sunsation. 

Bewust beter
Drogisterij Marja is aangesloten bij Drogist Bewust Beter (DBB) een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten. Dit geeft aan dat alle medewerkers in het bezit zijn van het diploma Drogist of Assistent Drogist. Daarmee ben je verzekerd van een goed en vriendelijk advies en de producten hebben een eerlijke prijs. Bewust beter en bewust goedkoper.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens binnen, kijk rond en je komt tot de conclusie dat Middelstum zeker een bezoekje waard is.
Namens het team van drogisterij Marja tot gauw!

“Wat een assortiment, dit gaat veel verder dan een drogisterij! Een geweldige winkel”

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Drogisterij Marja

Drogisterij Marja
Grachtstraat 17
9991 BA Middelstum
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.