Vegotel

Blije

Welkom bij Vegotel, een zeer milieuvriendelijk hotel welke een alledaags vegan ontbijt inclusief kaas- zuivel en vleesvervangers serveert. Gevestigd in een boerderij uit 1885 aan de Zeedijk te Blije en grenzend aan het Waddenzeegebied.

Vegotel is een recent geopend mileuvriendelijk hotel/B&B aan de Zeedijk te Blije en grenst letterlijk aan het Waddenzeegebied. Ongeveer 100 meter lopen en je staat bovenop de Zeedijk met uitzicht op de laatste niet omdijkte kwelder van Nederland en in de verte Ameland. De zonsopkomst- en ondergangen zijn hier regelmatig adembenemend mooi. Rust en veel ruimte om te fietsen en te wandelen. Onze locatie is uitermate geschikt als uitvalsbasis richting Ameland en Schiermonnikoog. Nu nog kleinschalig maar we hopen snel uit te breiden naar meerdere locaties.

Het Vegotelconcept bestaat uit drie pijlers:

1 Ecologisch. Onder andere door het gebruik van zonne-energie, duurzame/hergebruikte materialen en is onze inrichting zoveel mogelijk tweedehands.

2 Een alledaags vegan ontbijt, de makkelijkste manier om zelf bij te dragen aan een beter milieu. We serveren dankzij de moderne vlees- en zuivelvervangers dus gewoon kaas, ham, paté en bijvoorbeeld salami. Zelfs een Engels ontbijt inclusief een omelet, sausages en bacon behoort tot de mogelijkheden. 

3 Stralingsarm. Ook wij bieden gratis internet maar dan met een LAN kabel.  Kijk voor meer informatie omtrent dit onderwerp op onze internetsite.

We hebben de beschikking over twee gastenkamers, een grotere inclusief TV en een kleine vegotelkamer. Beiden grenzen aan de badkamer en als een van de kamers verhuurd is heb je de beschikking over een eigen badkamer. Voor vier personen hanteren we een familieprijs en de kleine gastenkamer kan tegen een sterk gereduceerd prijs worden vastgezet zodat de badkamer gegarandeerd privé is.  Beide kamers hebben een eindeloos uitzicht over de weilanden en de Zeedijk.

Naast de reguliere kamerprijzen voor een dag, drie dagen en een week kun je tevens kiezen uit drie vegan arrangementen en bieden we vol pension aan voor uw vakantie. Ook kunt u bij ons een (elektrische) fiets of auto huren, deze zitten overigens automatisch inbegrepen bij de arrangementen en vol pension vakanties. Je kunt dus met de trein komen en je vakantie voortzetten in een elektrische auto of fiets, hoe milieuvriendelijk wil je het hebben? Wij dragen hier bij Vegotel graag aan bij.

Afstand tot jouw locatie:

Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.