Hotel Buren

Terschelling

Hotel Buren is een 3 sterren familie hotel midden in Oud-West. Rustig gelegen en op 5 minuten loopafstand van de haven (aankomst boot), de winkelstraat, diverse restaurants en cafés, het Groene strand, bos en duin.

Het hotel is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1843. Voorheen zat in het pand de oude Zeevaartschool met de directeurswoning wat het tot 1919 is gebleven. 
In de jaren hierna is het omgebouwd tot een hotel-pension en fraai gerenoveerd tot het 3 sterren hotel wat het vandaag de dag is. 
Comfortabele bedden, uitgebreid ontbijt met streekprodukten en persoonlijke service is waar gasten ons het meeste om waarderen. 

Onze kamers zijn allen voorzien van douche/toilet, televisie, Nespresso apparaat, waterkoker en minibar en hebben een eigen look en feel.
Geliefd zijn onze tuinkamers met uw eigen terras (op het zuiden)!

In de winter hebben we leuke arrangementen met korting op uw overtocht. Bekijk onze arrangementen pagina voor meer informatie.  

Of u nu met zn tweeën, met vrienden of bekenden of als familie Terschelling bezoekt, bij Hotel Buren voelt u zich thuis! 

Accommodatietype:
Hotel
Aantal slaapkamers:
16 slaapkamers
Groepsgrootte event:
max. 10 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Hotel Buren

Hotel Buren
Burgemeester Mentzstraat 20
8881AL Terschelling
Route planen

vanaf jouw locatie

BOEK NU!


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.