Gastenverblijf Lânlibben

Lioessens

Welkom aan het einde van de wereld, hier begint het genieten! U vindt ons gastenverblijf in het Friese dorp Lioessens, gelegen in de gemeente Noardeast-Fryslân. Het dorp telt 375 inwoners en het dorpsgebied loopt helemaal door tot de Waddenzee.

Welkom aan het einde van de wereld, hier begint het genieten!

U vindt ons gastenverblijf in het Friese dorp Lioessens, gelegen in de gemeente Noardeast-Fryslân. Het dorp telt 375 inwoners en het dorpsgebied loopt helemaal door tot de Waddenzee.

Wij zijn Johan en Elvira Dijkstra en wonen samen met onze drie kinderen in een prachtige vrijstaande woning, gelegen naast het gastenverblijf. Deze bevindt zich aan de noordzijde van ons perceel, met ruim uitzicht over de weilanden en in de verte ziet u zelfs de zeedijk. Houdt u van rust, ontspanning en privacy, dan is dit het ultieme plekje.

Het gastenverblijf is onlangs gebouwd (2020) en van alle gemakken voorzien. Door uw eigen privé ingang komt u via de hal in de moderne woonkamer met open keuken. Ook het toilet bevindt zich op de begane grond. Via de trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie royale slaapkamers, berging met wasmachine en een badkamer met ruime douche en wastafel.

Voor de liefhebber….in de kelder is een echte bruine kroeg! Deze is voorzien van verwarming, een ruime bar, barkrukken, grote HD tv en een koelkast.

Rondom het verblijf heeft u twee plekken om buiten te genieten, zowel op het noordoosten als op het westen heeft u een terras tot uw beschikking, met een picknickbank, stoelen en een eettafel. Aan de achterzijde bevindt zich een slootje. U dient daarom goed op uw kinderen te letten!

Het gastenverblijf is geschikt voor maximaal 4 volwassenen óf een gezin, bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen.
Ons gastenverblijf is een vorm van logeren op eigen erf, maar het verblijf beschikt over een eigen parkeerplaats en privé ingang. We zouden elkaar in de praktijk niet hoeven te zien, maar die mogelijkheid is er natuurlijk wel. Wij willen uw verblijf natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken, dus schroom niet om contact te zoeken.

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Het enige wat u mee hoeft te nemen is een goed humeur, uw kleding, toiletspullen en handdoeken (ter plaatse wel te huren).
We hopen dat u zult genieten van uw verblijf en mochten er vragen zijn dan horen we dit uiteraard graag.

Zugänglichkeit dieses Ort

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Aantal slaapkamers:
3 slaapkamers
Aantal personen:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.