Paviljoen Flonk

Finsterwolde

Kom levenslustig genieten op dit unieke plekje aan het Oldambtmeer

Paviljoen Flonk is het nieuwe restaurant nabij Blauwestad gelegen aan het prachtige Oldambtmeer in Finsterwolde. Bij Paviljoen Flonk ben je de gehele dag welkom. Je kunt bij ons terecht voor lunch, diner of borrel. In een interieur met een moderne uitstraling en in een gezellige ambiance zul je je snel thuis voelen.

Wij hebben een enthousiast, representatief en gastvrij team. Ons team vindt dat de gast centraal dient te staan en zich bij Paviljoen Flonk ook echt koning(in) kan voelen. Kortom, ons restaurant Paviljoen Flonk is de ultieme locatie bij Blauwestad voor een heerlijke lunch of diner, kopje koffie op ons terras en om ’s avonds gezellig met vrienden te borrelen.

Borrel
Kom in het ochtendzonnetje of tijdens zonsondergang op ons verwarmd en beschut terras genieten van de heerlijke wijnen, bieren, mixdranken in combinatie met onze borrelkaart. Het zal jou aan niets ontbreken. Ook voor een Gin-tonic, glas bubbels of een Dirty-genever van Hooghoudt ben je bij ons op de juiste plek.

Lunch
Dat de lunch misschien wel stiekem jouw ontbijt is kan goed uitkomen. Want lunchgerechten bij Flonk zijn heerlijk en rijk in omvang! We hebben zowel warme als koude mogelijkheden voor je, broodjes en salades, mét of zonder vers geperste vitamientjes.

Diner
Bij Flonk houden we van heerlijk tafelen en eerlijke en verse gerechten. Klaargemaakt met de verste producten. Grote maar niet te overdadige porties, zowel vis, vlees als Vegan. Afsluiten met een heerlijk kaasplankje of andere nagerecht.

Type eetgelegenheid:
Restaurant/Brasserie
Gelegenheid:
Lunch/Diner
Bezorgopties:
Afhalen
Afstand tot jouw locatie:

Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.