Brasserie de Brandaris

West-Terschelling

De Brasserie Brandaris is al meer dan 50 jaar een begrip op Terschelling. Dit voor zowel de toeristen als de eigen bevolking. De Brasserie is centraal gelegen in het mooie dorp West-Terschelling op 50 meter afstand van de vuurtoren Brandaris.

Steakhouse Brasserie Brandaris  
De Brasserie Brandaris is al meer dan 50 jaar een begrip op Terschelling. Dit voor zowel de toeristen als de eigen bevolking. De Brasserie is centraal gelegen in het mooie dorp West-Terschelling op 50 meter afstand van de vuurtoren Brandaris. De Brasserie heeft door de jaren heen een grote, vaste gastenkring opgebouwd door het warme thuisgevoel wat je in de zaak krijgt. Het restaurant heeft een uitstraling die bij het eiland past waardoor eenieder zich er direct thuis voelt. Het nautische verleden van het eiland is overal in de zaak aanwezig. Het concept wat bestaat uit betaalbaar, hoogwaardig, kwalitatief uitstekend eten, voor elk wat wils, is hierin belangrijk. We proberen veel te werken met Eilander producten en leveranciers.

Chef-kok/Eigenaresse  
Eline de Boer, chef-kok in de Brasserie Brandaris en gepassioneerd horecavrouw. Ik ben opgegroeid op het eiland, met een brede achtergrond in de horeca. De liefde voor het koken begon pas echt met mijn koksopleiding aan de Friese poort in Sneek. Door de jaren heen heb ik in diverse restaurants op het eiland en aan de wal gewerkt. Stapsgewijs ben ik uitgegroeid tot chef-kok bij de Brasserie Brandaris waar ik al bijna 10 jaar werkzaam ben. Gasten een gezellige, huiselijke sfeer geven, een heerlijke avond bezorgen, enthousiasmeren voor nieuwe gerechten. Een lach op hun gezicht toveren samen met ons fantastische team is voor mij een geslaagde dag in de Brasserie Brandaris. 

Gastheer/Eigenaar  
Thomas Swieringa, gastheer in de Brasserie Brandaris. Geboren in Sebaldeburen in de gemeente Grootegast. In 2010 heb ik mijn opleiding als kok afgerond, en daarna een jaartje als kok gewerkt, en dat is dan ook alle horeca ervaring die ik in de jaren heb opgebouwd. Heb daarna 12 jaar in de metaalindustrie gewerkt, maar altijd de droom gehad om later nog eens als ondernemer in de horeca actief te kunnen zijn. Toen de kans zich voordeed om de Brasserie Brandaris over te nemen heb ik dan ook niet lang hoeven twijfelen. Nu eenmaal op het prachtige eiland, waar ik de droom heb kunnen realiseren, kan ik niet wachten om u te verwelkomen in de Brasserie en u te bedienen zodat u een fantastische avond zult beleven.


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.