In Daaldersk Plakje

Deinum

Landelijke, prachtige en rustige omgeving . Aan het van Harinxmakanaal, onder de rook van Leeuwarden, op 3 km fietsafstand van het centrum van Leeuwarden.

Verrassend groot en van alle gemakken voorzien, dat is ons volledig met smaak ingericht chalet, waar we bijzonder trots op zijn!

Het heeft ruimte voor 4 personen, verscholen tussen de bomen achter onze woonboerderij, gelegen in het Buurtschap Ritsumasyl, en gesitueerd langs het van Harinxmakanaal tegenover de eerste bio fietsbrug van de wereld.

De woonkamer heeft een prachtig uitzicht over de weilanden, je ziet de boten voorbij varen over het kanaal. Slapen gaat zeker lukken met het opgemaakt 2 persoons bed van 160cm breed, en voor de kleine gasten een stapelbed, waar ook volwassenen relaxed op kunnen slapen.

 We hebben veel hobby dieren rondom de boerderij, honden, katten, kippen(verse eieren te koop) ganzen, eenden, en in het naastgelegen weiland Landgeiten.

Genoeg boeken om te lezen, en wifi om even te ontspannen achter je laptop. Leeuwarden is bereikbaar met de fiets op ongeveer 3,5 km afstand.

Voor onze boerderij, langs het van Harinxmakanaal loopt een prachtige wandel/fietsroute.

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Afstand tot jouw locatie:

Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.