Savanneboerderij Verbaarum

Bedum

Beleef rust en ruimte vanuit de luxe ingerichte safaritenten met eigen sanitair. Op slechts 8 km van de stad Groningen. Geniet van het vrije uitzicht over het Groninger landschap met zijn imposante wolkenluchten.

Op onze kleinschalige Glamping bieden we 3 safaritenten. De inrichting draagt bij aan een hoog comfort waarbij het milieu zo min mogelijk belast is. Ons beddengoed en handdoeken zijn bijvoorbeeld van heerlijk op de huid aanvoelend biologische katoensatijn en we geven materialen graag een 2e kans.

Voor uw welzijn en ontspanning kunt u gebruik maken van onze gemeenschappelijke wellness faciliteiten. Op het zich ontwikkelende wellness plein vindt u een ruime houtgestookte hot-tub en een Finse kelo-sauna. Ook wanneer u niet in de tenten logeert kunt u gebruik maken van deze wellness faciliteiten. 

De 4-persoonstenten De Ween en De Vriekel hebben een houten vloer en een verrijdbare gaskachel. Er is een ruime woonkamer met keuken, twee aparte slaapkamers met 2-persoonsbedden en een badkamer met toilet, wastafel en een luxe douchecabine met veel warm water comfort. Voor de tent vindt u een fijne veranda met loungebank, schommelstoel en mooie verlichting voor gezellige uurtjes met elkaar. Bij de tent vindt u een uitnodigende 2-persoonshangmat om lekker in weg te dromen.

De 2-persoonstent Pronkjewail staat ook op een houten vlonder en heeft één knusse ruimte met een heerlijk bed, eethoek en keuken. In de privé tuin naast de tent staat het badhuisje met toilet, wastafel en luxe douchecabine. Tevens staan hier een 2-persoons hangmat en een knusse 2-persoons houten Hot-tub.

Afstand tot jouw locatie:

Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.